середу, 1 квітня 2015 р.

Безкоштовні онлайн курси для кримчан


0_747ce_15be35ae_l
Запускається онлайн проект безкоштовного навчання для кримчан «Українска мова онлайн для Криму» Його автори — це досвідчені викладачі, які довгий час працювали в Криму. Навчання вестиметься за напрямками «Популярна мова і література», «Базовий курс української мови і літератури»,  «Українська мова і література для складання ЗНО». 
  
Метою проекту є створення безкоштовного інтернет-ресурсу з онлайн навчанням і консультуванням з української мови та літератури для тих, хто має обмежений доступ до послуг учителя / викладача української мови і літератури, навчально-методичних матеріалів, тих, хто прагне дистанційно вивчати українську мову і літературу відтак забезпечувати власні освітні потреби.

Залежно від мети, яку Ви перед собою ставите (знайомство з українською мовою чи літературою, робота в державних установах, удосконалення / повторення набутих знань з мови чи літератури, проживання в Україні, вступ до українських вищих навчальних закладів і т. ін.), Ви можете обрати для проходження один із трьох курсів:
- популярна мова і література;
- базовий курс української мови і літератури;
- українська мова і література для складання ЗНО.
  
Викладачі перебуватимуть з вами на онлайн зв’язку з 09.00 до 23.00 за київським часом і зможуть консультувати, відповідати на запитання, надавати рекомендації тощо телефоном +380965461375, скайпом gennadiy2868

Немає коментарів:

Дописати коментар