вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Семінар з лідерства для внутрішньо переміщених осіб

Українська бібліотечна асоціація оголошує прийом заявок на участь утриденному семінарі з лідерства за проектом «Містки громадської активності», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується у партнерстві з ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів)Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава) у 2016-2018 рр.
Учасники семінару з лідерства зможуть:
–   удосконалити власні лідерські та професійні навички, необхідні для усвідомленої участі громадян і громадського лідерства;
–   отримати додаткові інструменти реалізації власних ініціатив у нових громадах;
–   отримати консультативну підтримку власних ідей та ініціатив щодо розвитку бізнесу, соціального лідерства та місцевих громад;
–   вирішувати нагальні проблеми свої особисті та своїх громад;
–   створити онлайн-портфоліо успішних випадків лідерства та самоорганізації.
Цільовою аудиторією семінару є внутрішньо переміщені особи з різних міст і адміністративних центрів Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Харківської областей та контрольованих Україною територій Донецької та Луганської областей, які вже налагодили стосунки з місцевими громадськими організаціями та ініціативними групами і готові активно впроваджувати стратегії змін у нових громадах.
Семінар відбудеться у м.Дніпро з 1 по 3 грудня 2016 року.
Організатори покривають витрати на транспорт, проживання та харчування, пов’язані з участю в семінарі. Бюджетом проекту не передбачена додаткова грошова підтримка учасників.
Робоча мова семінару – українська та російська.
Для участі у семінарі потрібно заповнити аплікаційну форму до 30 жовтня 2016 року.
Умовою та результатом участі у семінарі є подання власного онлайн-портфоліо успішних випадків лідерства та самоорганізації до 1 березня 2017 р.
За консультаціями звертайтеся до Виконавчого офісу Української бібліотечної асоціації: (044) 383-14-32, info@ula.org.ua.
Відібраних учасників буде повідомлено на електронну пошту до 10 листопада 2016 року.
Проект фінансується Європейським Союзом.

Немає коментарів:

Дописати коментар