четвер, 24 березня 2016 р.

Відкрито набір у бізнес-табір для переселенців

ГО «КримSOS» запрошує переселенців, які хочуть займатись бізнесом, до участі в навчальній програмі.8-10 квітня відбудеться бізнес-табір “Як розпочати бізнес – від ідеї до реалізації” для вимушено переміщених осіб із Криму та східних областей України. 

Бізнес-табір орієнтований на людей з усіх регіонів України із великим бажанням розпочати бізнес та мінімальним досвідом підприємницької діяльності.Бізнес-табір є початковим елементом комплексної програми «Підтримка самозайнятості переселенців». Навчання проводиться власниками бізнесу та експертами-практиками.

Етапи програми:
  1. Реєстрація та відбір учасників бізнес-табору для початківців – до 25 березня 2016 р.
  2. Проведення бізнес-табору 8-10 квітня 2016 р.
  3. Менторська підтримка учасників протягом 3-х місяців (вдосконалення бізнес-плану та старт бізнесу) – квітень-червень 2016 р.
  4. Грантовий конкурс бізнес-проектів (за результатами 5 переможців отримають Гранти на старт бізнесу у розмірі 50 000 гривень у вигляді обладнання та матеріалів) – оголошення результатів у червні 2016 р.
Навички та знання, набуті в бізнес-таборі, допоможуть переселенцям започаткувати або перезапустити власну справу.
На додаток, бізнес-табір сприятиме розвитку підприємництва в Україні. Це одна зі складових ефективного росту економіки та запорука вирішення широкого кола соціальних і економічних завдань в Україні.
Подібний захід проводився в 2015 році – 30 переселенців ознайомилися з основами відкриття власної справи, отримали 4 місяці менторської підтримки та взяли участь у грантовому конкурсі (5 переможців отримали Грати на старт бізнесу).
Участь у заході безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. За результатами конкурсного відбору заявок буде обрано 30 учасників бізнес-табору.   
Реєстрація триває до 25.03. Рішення приймає організаційний комітет.
Проживання та харчування оплачують організатори. Компенсація вартості проїзду за умови надання дублікату проїзних документів.
Захід пройде в готельному комплексі під Києвом (точна адреса буде повідомлена зареєстрованим учасникам).
Контактна особа: Марія maria.kvitsinskaya@krymsos.com
Бізнес-табір “Як розпочати бізнес – від ідеї до реалізації” виконується ГО «КримSOS» в рамках Української Ініціативи з підвищення громадської довіри (UCBI), яка фінансується  Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


Немає коментарів:

Дописати коментар