вівторок, 15 вересня 2015 р.

Переселенці у Львові можуть виграти грант для розвитку малого бізнесу

Клуб ділових людей (Львів) за підтримки UKAID та Міжнародної організації з міграції оголосив старт проекту «Міграція задля загального блага», що спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб у розвитку малого підприємництва на Львівщині.

До участі в проекті запрошуються чоловіки та жінки з числа внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, а також АР Крим віком від 18 до 53 років. Крім того, 20% учасників буде набрано з числа місцевих мешканців Львівщини (перевага надаватиметься учасникам АТО).

Програма проекту має три напрямки: «Профорієнтація» (для тих, хто тільки шукає сферу діяльності), «Самозайнятість» (для тих, хто уже має проект й хоче його реалізувати) та «Мікропідприємництво» (для тих, хто уже має відкрите ФОП, ПП чи ТзОВ й потребує фінансів для його гальванізації). До першої групи буде набрано 25 учасників, до другої – 100, до третьої – 50. Розмір гранту дорівнюватиме відповідно $ 500, $ 900 та $ 2500.

Проект складатиметься з 4 етапів. Перший етап (21-30 вересня) передбачатиме проходження дводенного тренінгу, на якому учасники матимуть змогу познайомитися з засадами підприємництва та почати складання власних проектів або бізнес-планів. На другому етапі (1-21 жовтня) учасники користуватимуться приватними консультаціями фахівців, під час яких зможуть опрацювати, вдосконалити та довести до найкращого вигляду власні проекти. Під час третього етапу (1-10 листопада) відбудеться захист бізнес-планів. Врешті, на четвертому етапі автори найкращих проектів одержать гранти.

Подати заявку на участь в проекті потрібно до 17 вересня. 

1 коментар:

  1. Легче ли выиграть грант чем powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa ? Как Вы думаете? Какие шансы есть? Или это обычная лотерея?

    ВідповістиВидалити