понеділок, 21 серпня 2017 р.

Джерела фінансування для тих, хто прагне розвиватися

1. Проект ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України» у рамках Донецької та Луганської областей оголошує конкурс для груп активних громадян на участь у візиті з обміну досвідом до Чернівецької області. Дедлайн - 25 серпня 2017 року.
Детальніше – тут.
2. У рамках проекту «ЗМІНА: Імпульс фонд ІЗОЛЯЦІЯ» шукає дослідників для вивчення соціальних змін і розвитку місцевих недержавних організацій у Маріуполі, Краматорську й Слов’янську. У фокусі дослідження - вплив воєнного конфлікту, появи внутрішньо переміщених осіб і розвитку громадських організацій на зміни економік міст, створення робочих місць та ситуацію з правами людини. Дослідження у трьох містах проводитиметься з жовтня по грудень 2017 року. Дедлайн - 31 серпня 2017 року.
Детальніше – тут.
3. Громадська організація «Інша Освіта» та спілка MitOst e.V. запрошують 80 професіоналів з різних сфер до участі у шостому форумі UkraineLab «Місця впливу» (Impact Places): Холістичний та еко-системний підходи» (19-22.09.2017, Івано-Франківськ). Дедлайн - 1 вересня 2017 року. 
Детальніше – тут.
4. Міжнародний фонд «Карітас України» пропонує внутрішньо переміщеним особам прийняти участь у програмі «Професія для нового життя. Індивідуальні гранти на перепідготовку». Проект має на меті підтримку переселенців, які прагнуть освоїти нову професію, оволодіти знаннями і вміннями для подальшого успішного працевлаштування. Дедлайн - 15 вересня 2017 року.
Детальніше – тут.
5.  БФ «Карітас Одеса УГКЦ» пропонує внутрішньо переміщеним особам прийняти участь у програмах: «Працевлаштування ВПО та місцевого населення», «Індивідуальні гранти на перепідготовку для ВПО», «Надання бізнес-грантів для ВПО». Дедлайн - 20 вересня 2017 року.
Детальніше – тут.
6. «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» запрошує представників дитячих та молодіжних засобів масової інформації України прийняти участь у XV Відкритому фестивалі «Жми на RECord!», який проходитиме з 28 вересня по 1 жовтня 2017 року у місті Святогірськ (Донецька область).
Детальніше – тут.
7. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенціввсамостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.
Детальніше – тут.
8. На платформі Prometheus відкрито реєстрацію на безкоштовний масовий онлайн-курс «Створення інституцій місцевого економічного розвитку громад».
Детальніше – тут.
9. Відеоконкурс, присвячений підприємцям зі сходу України. Завдяки кампанії «Великі історії малого бізнесу» режисери-учасники конкурсу стануть причетними до позитивних змін та розвитку у регіоні, який постраждав від збройного конфлікту. В свою чергу, українці познайомляться з успішними проектами підприємців, які, незважаючи ні на що, не залишили власні будинки, а навіть відкрили чи розвинули свій бізнес.
Детальніше – тут.
Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 
Контакти
Ресурсний центр ГУРТ
(044) 296 10 52

Немає коментарів:

Дописати коментар