середу, 19 квітня 2017 р.

Семінар з лідерства для внутрішньо переміщених осіб, 25-27.05.2017 р., м.Запоріжжя

Українська бібліотечна асоціація оголошує прийом заявок на участь у триденному семінарі з лідерства за проектом "Містки громадської активності", що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Українською бібліотечною асоціацією у партнерстві з ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів)Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава) у 2016-2018 рр.


Учасники семінару з лідерства зможуть:
–   удосконалити власні лідерські та професійні навички, необхідні для усвідомленої участі громадян і громадського лідерства;
–   отримати додаткові інструменти реалізації власних ініціатив у нових громадах;
–   отримати консультативну підтримку власних ідей та ініціатив щодо розвитку бізнесу, соціального лідерства та місцевих громад;
–   вирішувати нагальні проблеми свої особисті та своїх громад;
–   створити онлайн-портфоліо успішних прикладів лідерства та самоорганізації.

Цільовою аудиторією семінару є внутрішньо переміщені особи з різних міст і адміністративних центрів Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Харківської областей та контрольованих Україною територій Донецької та Луганської областей, які вже налагодили стосунки з місцевими громадськими організаціями та ініціативними групами і готові активно впроваджувати стратегії змін у нових громадах.

Кого ми шукаємо?
Людей, які хочуть розвивати власні ініціативи/проекти, спрямовані на сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб з місцевими громадами і створення для них соціально-економічних перспектив.

Що ми можемо запропонувати учасникам?
- Участь у семінарі з лідерства, де досвідчені тренери - українські та польські - будуть аналізувати знання та навички лідера, а також можливості їх практичного використання.
- Індивідуальні консультації з тренерами щодо проектів, які Ви хочете здійснювати (2-3 зустрічі он-лайн).
- Додатково – участь в Програмі національних обмінів.

Чого ми очікуємо?
- Активну участь у семінарі.
- Ефективну роботу з тренерами.
- Розробку своїх проектів і підготовку портфоліо про свої успіхи, недоліки, враження, досвід і поради.
Це означає, що наша спільна робота не обмежується лише участю у семінарі, а є процесом, під час якого Ви отримаєте знання, навички та практичний досвід. Це також означає, що ми маємо бути на зв'язку не 3 дні, а 3 місяці - вчитися, співпрацювати, розробляти ідеї та отримувати нові можливості.
Проекти, які Ви маєте впровадити під час нашої спільної роботи, можуть бути великими або малими, вже діючими або на початковому етапі.
Найголовніше - ми хочемо допомогти Вам в організації та інтеграції Вашої місцевої спільноти. Тільки Вам вирішувати - чого Вам не вистачає або що потрібно змінити у громаді.

Семінар відбудеться у м.Запоріжжя з 25 по 27 травня 2017 року.
Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, пов’язані з участю в семінарі. Бюджетом проекту не передбачена додаткова грошова підтримка учасників.
Робоча мова семінару – українська та російська.
Для участі у семінарі потрібно заповнити аплікаційну форму http://bit.ly/2oUkqvb до 25 квітня 2017 року.
Умовою та результатом участі у семінарі є подання власного онлайн-портфоліо успішних прикладів лідерства та самоорганізації до 1 серпня 2017 р.

За консультаціями звертайтеся до Виконавчого офісу Української бібліотечної асоціації: (044) 383-14-32, info@ula.org.ua.

Відібраних учасників буде повідомлено до 3 травня 2017 року.
Проект фінансується Європейським Союзом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар