середу, 10 серпня 2016 р.

Майже 70 дітей із Донецької області приїхали на канікули до Львова

Майже 70 дітей із Донецької області приїхали на канікули до Львова

З 7 по 28 серпня у рамках проекту «Знання. Мир. Любов» близько 70 школярів із міста Красногорівка, Мар’їнського району Донецької області, гостюватимуть у Львові.

Про це інформують організатори проекту  ГО «Легіон патріотів «Галичина», ГО «Сотня самооборони «Білі Горвати» та Українська християнська місія відродження і милосердя «Добрий Самаритянин».
Впродовж 21 дня діти матимуть насичену культурно-розважальну програму  — відвідають музеї, театри, кінотеатри та інші заклади, а також вирушать у подорож Карпатами, кажуть ініціатори.
Гості уже встигли відвідати Високий Замок та музей народної архітектури та побуту  «Шевченківський гай».
Окрім того, дітям обіцяють показати музей зброї «Арсенал», провезти «Золотою Підковою Львівщини» (туристичний маршрут найбільш відомими замками Львівської області), відвідати центри дозвілля «Булька», «Дитяча планета» та аквапарк, піднятись на Львівську Ратушу та покататись на екскурсійному «Чудо-потязі» та  на конях, побувати на концерті приуроченому Дню Незалежності України, переглянути фільм у мережі найсучасніших кінозалів, відвідати зоопарк «Лімпопо» та багато іншого.
Із проханням до волонтерів влаштувати такий відпочинок дітям, що страждають через війну на Сході, звернулися директори місцевих шкіл Красногорівки, розповідають організатори.
Додамо, що вперше проект «Знання. Мир. Любов» відбувся взимку 2016 року. Тоді близько 30 дітей із смт. Новоайдар, що на Луганщині, впродовж двох тижнів гостювали у Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар